Notify Message
Witamy na stronie gildii Poszukiwacze!
Poradniki: Prosimy o zapoznanie się z obszernymi poradnikami udostępnionymi przez EyeOfGods. Znajdziecie tam odpowiedzi na najczęstsze pytania. Oto link http://poszukiwacze.mmoguildsites.com/forums/144507.

Ventrilo: Program do komunikacji glosowej ściągamy ze strony http://www.lidor.net/. Adres serwera jest podany na tablicy gildyjnej. Dla nowych użytkowników Ventrilo PORADNIK.

POST SCRIPTUM
Dokładny adres strony to http://poszukiwacze.mmoguildsites.com/.
Jest ona także dostępna pod skróconymi nazwami tnij.org/poszukiwacze oraz http://poszukiwacze.tk/.
Prosimy jednak korzystać z poszukiwacze.mmoguildsites.com
Calendar
« September 2021 »
SunMonTueWedThuFriSat
19
20
21
22
23
24
25
Forums » Guild News
by bigkahuna on May 12, 2010 at 05:09 AM
W środę, 12 maja 2010, zostaną wyłączone europejskie serwery Runes of Magic. Krótka przerwa techniczna nastąpi w godzinach 9:00 CEST / 8am BST - 13:00 CEST / 12pm BST.Źródło Read More